Volledig scherm

Oefenen met je scootmobiel in Deventer

DEVENTER - Mensen met een scootmobiel kunnen op vrijdag 2 september 2016 deelnemen aan een oefendag in Deventer. Zowel theorie als de praktijk van het rijden met de scootmobiel wordt geoefend met instructeurs van VVN.

Vanaf 09.30 uur staat de koffie klaar bij het P.W.Janssen, Hermelijn 2. Het theoriegedeelte is van 10.00 tot 12.00 uur, tussen 13.30 en 16.30 wordt de praktijk in kleinere groepen geoefend. Deelnemers betalen 3 euro. Inschrijven kan via telefoonnummer (0570) 64 17 95 of e-mail welkom@fooruit.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.