Volledig scherm

Oefentherapeuten van Zorgteam in Lelystad verrichten houdingscheck in week van Dag van de Houding

LELYSTAD - De oefentherapeuten van Zorgteam aan Het Ravelijn 1 in Lelystad verrichten van maandag 27 tot en met vrijdag 1 juli een gratis houdingscheck in de week van de Dag van de Houding.

Deze dag valt op 1 juli. De houdingscheck is bedoeld om mensen bewust te laten worden van hun houding en gezond beweeggedrag aan te leren. Daardoor kunnen klachten worden voorkomen. Het Zorgteam in Lelystad is vooral gespecialiseerd in de behandeling van vermoeidheid en pijnklachten. Wie een houdingscheck wil laten uitvoeren bij de oefentherapeuten kan zich aanmelden via telefoonnummer 0320-267760.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.