Volledig scherm

Old time muziek in Het Lommerrijk

LUTTENBERG - Muziekliefhebbers van Iers, Americana, Cayun en old time muziek kunnen zondag 3 juli naar het optreden van Marjolein Meijers in amfitheater Het Lommerrijk.

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Meijers, samen met muzikanten Walter en Onno Kuipers, het publiek door haar muzikale leven. Het drietal brengt oude en nieuwe liedjes afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals de muziekwereld Marjolein kent, wordt alles aangevuld met smeuïge verhalen. Aanvang 14.30 uur. Toegang 6 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.