Volledig scherm
Freek de Jonge bij 'Olst Borrelt'

Olst in Transitie gaat ‘naborrelen’

OLST - Na het succesvolle evenement ‘Olst Borrelt’, waarbij Freek de Jonge samen met Olst in Transitie onderzocht welke ideeën en wensen er in Olst ‘borrelen’, volgen er een aantal ‘Naborrel-sessies’.

De eerste sessie is dinsdag 13 december om 20.00 uur in De Bastiaan aan het Kerkplein 3 en heeft als als thema ‘Anders Consumeren & Lokale Economie’. Later volgen er nog bijeenkomsten over onderwerpen als voedsel, energie, cultuur en educatie. Centraal thema van de sessies is hoe het dorp en de omgeving duurzamer en veerkrachtiger gemaakt kan worden.

Deelname is gratis maar donaties zijn altijd welkom. Meer informatie op www.olstintransitie.nl of via olst.in.transitie@gmail.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.