Volledig scherm

Olster boerin centraal in Boerburgertweet

OLST - Melkveehoudster Karin van der Toorn uit Olst is deze week de gast-boerin in het social media-project Boerburgertweet. Van der Toorn laat hen een kijkje nemen in haar eigen bedrijf en neemt de volgers mee naar de 'wereld achter' de melkveehouderij.

Via Twitter en Facebook doet ze verslag van haar bezoek aan een K.I.-bedrijf, een voerfabriek, een stalinrichter in Broekland en een veearts. Op Boerburgertweet geven elke week afwisselend boeren, tuinders en telers uit Nederland een inkijkje in hun leven en werk om burgers meer kennis te geven over waar hun voedsel vandaan komt. www.facebook.com/boerburgertweet

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.