Volledig scherm

Olympus Open Jeugdkampioenschappen tennis in Zwolle

ZWOLLE - Ongeveer tachtig enthousiaste jeugdtennissers uit heel Zwolle en omgeving starten woensdag 24 augustus om 9.30 uur met de Olympus Open Jeugdkampioenschappen op het tennispark van ZTC de Pelikaan.

Het toernooi duurt vier dagen. Zaterdag 27 augustus worden vanaf 15.00 uur de finales gespeeld. Jeugdleden konden zich inschrijven voor een groot aantal categorieën, zowel recreatief als prestatief. Volgend jaar is Pijlman Kantoormeubelen de nieuwe sponsor en gaat het toernooi verder onder de naam Pijlman Open Jeugdtoernooi.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.