Volledig scherm

Omruilen GFT-container

RIJSSEN-HOLTEN - De gemeente Rijssen-Holten biedt in 2017 weer verschillende mogelijkheden om een kleine GFT-container om te wisselen voor een grote GFT-container.
De data voor de omwisselacties zijn zaterdag 14 januari, 8 april, 8 juli en 7 oktober tussen 09.00 en 12.00 uur. Wie zijn container wil omruilen, moet dit 4 weken vooraf melden via afval@rijssen-holten.nl of 0548- 854856. De containers kunnen omgeruild worden aan de Montageweg 14 in Holten of de Nijverheidsstraat 24 in Rijssen. De container thuis laten bezorgen kan ook. Dit kost 20 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.