Volledig scherm
De buurtbewoners van de Rijsgaardhoeve wilden een cadeau van blijvende waarde aanbieden en dat werd een houten naambord. © Petra van Asselt

Omwonenden van wellnessboerderij Rijsgaardhoeve in Elburg bieden houten naambord aan

ELBURG - De omwonenden van de nieuwe welnessboerderij Rijsgaardhoeve aan de Oostendorperstraatweg in Elburg hebben dit weekeinde een houten naambord aan de familie Van Ginkel van het ontspanningscentrum aangeboden.

Dat gebeurde tijdens een ontmoeting met koffie en gebak. De buurtbewoners wilden hun nieuwe buren een leuk cadeau van blijvende waarde geven. Het naambord is gemaakt van kwartiergezaagd eiken hout, waarin de letters van de Rijsgaardhoeve gefreesd zijn.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.