Volledig scherm

Onderhoud tweetal fietsstroken in Zwolle

ZWOLLE - Op de Burgemeester van Rooijensingel en de kruising Blaloweg-Rieteweg vinden maandag 11 en dinsdag 12 juli onderhoudswerkzaamheden plaats aan de fietsstroken.

Het werk veroorzaakt stremmingen voor het verkeer tussen 19.00 en 06.00 uur. De fietsstroken op beide locaties worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Op het gedeelte ter hoogte van de Emmawijk en de Nieuwe Havenbrug zijn tijdens het werk verkeersregelaars aanwezig. Het verkeer op de Blaloweg behoudt doorgang. Het verkeer op de Rieteweg wordt omgeleid.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.