Volledig scherm

Ondernemers onderzoeken toekomstkansen

RAALTE - Ondernemers uit de agrarische-, food- en loonwerksector die graag nieuwe kansen onder de loep willen nemen, zijn vrijdag 26 augustus om 12.00 uur welkom bij de Leere Lampe aan de Almelosestraat 2.


Hier wordt de derde editie gehouden van de Innovatie-arena tijdens de ‘Boerendag’ van Stöppelhaene. Het onderwerp van de middag is ‘Een blik in de toekomst met nieuwe verdienmodellen’. Ad Loos, directeur van De Heus Diervoeders is keynote speaker en zijn presentatie wordt gevolgd door een paneldiscussie. Vanaf 14.00 uur zijn er diverse inspiratiesessies waaruit de bezoekers kunnen kiezen met de thema’s: ‘Landbouw 2025: verkennen van mogelijkheden’, ‘Producten met meer voedingswaarde = meer rendement’, ‘Nieuwe business- en verdienmodellen (ontwerpproces)’ en ‘Mestbewerking’.

Aansluitend aan de Innovatie-arena is de verkiezing van de Raalter ondernemer van het jaar.

Aanmelden via info@agrifoodinnovatie.nl onder vermelding naam en twee inspiratiesessies naar keuze. Toegang is gratis en inclusief lunch.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.