Volledig scherm

Ondersteuning voor kinderen en ouders bij scheiding

DEVENTER - In Deventer is vanaf oktober een training te volgen voor kinderen en hun ouders bij of na een scheiding.


In de training !JES het brugproject kunnen kinderen 7 bijeenkomsten bijwonen waarbij verschillende thema’s aan bod komen zoals omgaan met emoties, contact houden met beide ouders en omgaan met je ouders na een echtscheiding. Voor ouders zijn er 3 bijeenkomsten met aandacht voor de taak die je hebt om je kinderen op te voeden in een onrustige situatie en hoe je een nieuwe balans vindt. De training is een samenwerking tussen Mindfit, Pactum en De Kern.

Meer informatie op www.jijenscheiden.nl. Informatie of aanmelden bij Marieke Eggink via 06-10108494 of eggink.m@pactum.org.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.