Volledig scherm

Onderwijsbeurs Noordoost in IJsselhallen Zwolle

ZWOLLE - In de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 in Zwolle vindt woensdag 9 en donderdag 10 november de Onderwijsbeurs Noordoost plaats.

Bezoekers krijgen tijdens deze beurs de mogelijkheid om in één keer alle informatie te vinden die belangrijk is voor een studie- of beroepskeuze. De Onderwijsbeurs biedt een groot overzicht van opleidingen op zowel mbo, hbo als wo-niveau. Naast vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. De beurs is beide dagen van 14.00 tot 21.00 uur. Meer informatie en aanmelden via www.onderwijsbeurs.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.