Volledig scherm
One Fine Day, die een leuke zeildag voor kinderen met een beperking wil organiseren, houdt een haringparty om een deel van de opbrengst voor haar goede doel te gebruiken.

One Fine Day houdt haringparty om te netwerken op zeilschip Bounty in Lelystad

LELYSTAD - Stichting One Fine Day houdt dinsdag 21 juni een haringparty om te netwerken op zeilschip Bounty in Bataviahaven in Lelystad.

Een deel van de opbrengst van het Hollandse Nieuwe-feestje gaat naar One Fine Day die kinderen met een beperking een mooie zeildag wil laten beleven. Vishandel Baarssen uit Urk maakt de haring op de Bounty schoon en serveert de vis uit. Wie niet van vis houdt, kan van andere hapjes proeven. Elke bezoeker krijgt bovendien een glaasje prosecco, schipperbitter of korenwijn. De haringparty is van 17.00 tot 20.00 uur. Toegang tot de party is 15 euro per persoon. Aanmelden is noodzakelijk op www.zeilschipbounty.nl/evenementen/2682.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.