Volledig scherm
Onno Blom

Onno Blom over Jan Wolkers

DEVENTER - Onno Blom werkt aan de officiële biografie van Jan Wolkers en komt daar zondag 11 december over vertellen bij Deventer Literair.

Blom schreef in 2008 al het verslag van het laatste jaar van Wolkers genaamd ‘Zo is het genoeg’. De schrijver was onder meer literair redacteur van het dagblad Trouw en is tegenwoordig ook regelmatig te zien bij De Wereld Draait Door.

Aanvang om 15.00 uur in de Oude Mariakerk. Entree is gratis voor leden van Deventer Literair, 5 euro voor introducees en 12,50 voor niet-leden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.