Volledig scherm

Ontdek Zwolle-Zuid met De Bruisende Buren

ZWOLLE - Inwoners van Zwolle kunnen donderdag 23, vrijdag 24 of zaterdag 25 juni op reis door Zwolle-Zuid met De Bruisende Buren.

Deelnemers worden onderweg verzorgd met mooie verhalen, swingende muziek en lekker eten. De rondreis start alle dagen om 17.30 uur vanaf een geheime locatie in Zwolle-Zuid en duurt ongeveer twee uur. Reserveren voor het evenement is noodzakelijk en kan via bruisendeburen@gmail.com of 06-44110533. Kaartjes kosten 6 euro, inclusief een hapje en een drankje. Meer informatie op www.bruisendeburen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.