Volledig scherm

Oost Flevoland Woondiensten in Dronten wijzigt openingstijden voor betere service aan klant

DRONTEN - Woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) in Dronten wijzigt vanaf maandag 1 augustus de openingstijden van haar klantcontactcentrum voor een betere service aan de klant.

Wie OFW nodig heeft, kan voortaan op werkdagen bellen en langskomen van 8.30 tot 13.00 uur. Medewerkers hebben dan alle tijd voor de klant, omdat ze hun andere werk in de middag doen. Wie een specifieke medewerker van de woningcorporatie nodig heeft, kan die persoon nog steeds in de middag bellen. Langskomen van 13.00 tot 17.00 uur gaat vanaf volgende week alleen nog op afspraak. Klanten van de woningcorporatie kunnen voor veel zaken al terecht op de website Mijn OFW.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.