Volledig scherm

Op zoek naar vogels in Nunspeet

NUNSPEET - Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen woensdag 10 augustus met een gids van Bezoekerscentrum Nunspeet vogels spotten in het Veluwse bos.

Tijdens de wandeling wordt verteld hoe de meest voorkomende vogels herkend kunnen worden. Tussen de informatie door wordt er geluisterd naar het gefluit van de vogels. De activiteit start om 14.00 uur bij het Bezoekerscentrum aan de Plesmanlaan 2. Deelname kan met de strippenkaart of voor 6,50 euro per kind. Aanmelden kan via info@bezoekerscentrumnunspeet.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.