Volledig scherm

Opbrengst Sallandrit naar Strijd voor Salland

HEINO - De opbrengst van de Sallandrit 2016 die op zaterdag 12 november gereden wordt is bestemd voor Strijd voor Salland.

De organisatie Strijd voor Salland tegen kanker is gevestigd in Heino en zet zich in voor het inzamelen van geld voor onderzoeken naar hersentumoren. Wie zich inschrijft voor de rit met hedendaagse auto’s, klassiekers en youngtimers draagt 5 euro af aan het goede doel. De rit bestaat uit de onderdelen routebeschrijving en kaart lezen. Start en finish zijn bij restaurant De Veldhoek, Lemelerveldseweg 37 te Heino.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.