Volledig scherm

Opbrengst Susterenkoor bestemd voor Museum Elburg

ELBURG - Het susterenkoor St.-Agnes geeft vrijdag 24 juni een concert in de kapel van Museum Elburg aan de Jufferenstraat 8.

Het koor zingt over het thema natuur en zomer, er komen onder andere liederen van Franck, Mozart en Mendelssohn voorbij. De susters hebben besloten dat de opbrengst van het koffieconcert helemaal bestemd is voor een cadeau aan het museum. Na de voltooiing van de herinrichting wil het museum een beeld van St.Agnes in de kapel plaatsen en het koor wil daaraan graag een bijdrage leveren.Tickets kosten 5 euro. Aanvang 11.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.