Volledig scherm

Open dag bij cultureel centrum De Plataan

MEPPEL - Cultureel centrum De Plataan aan de Vledderstraat in Meppel houdt zaterdag 8 oktober open dag. Vanaf 11.00 uur ontvangen de diverse organisatie die huizen in het multifunctioneel centrum bezoekers met een programma vol muziek, workshops en optredens.

Tot 15.00 uur is er van alles te doen en te beleven. De entree en deelname zijn gratis.

Bibliotheek Meppel, muziekvereniging CMV De Bazuin, het Drenthe College, schildersvereniging De Kameleon, basisschool KBS De Plataan, Kinderopvang Organisatie Meppel, Speel-o- theek de Boemerang, Scala Centrum voor de Kunsten en Welzijn Mensenwerk zijn aanwezig om bezoekers te informeren over hun activiteiten.

Zeker voor kinderen is er veel te doen, met onder meer workshops ‘boomwhackers’ en ‘emmerdrummen’ bij Scala. Aanmelden daarvoor kan via info@ontdekscala.nl.

Meer informatie is te vinden op de website.

www.deplataan.com

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.