Volledig scherm

Open dag bij de Reestlandhoeve in Balkbrug

BALKBRUG - Wijngoed & Zorghoeve de Reestlandhoeve in Balkbrug houdt zondag 4 september het jaarlijkse wijnfeest. De hoeve bestaat dit jaar 12,5 jaar.
Het draait vooral om de Reestlander wijnen, maar ook zijn er hapjes gemaakt van regionale producten, die ter plekke worden bereid op het live cooking-event. Ook is er een kunstmarkt waar regionale kunstenaars hun werk laten zien. Tevens zijn er rondleidingen door de wijngaard en de muziek is van DJ Big Blender Almar Hylkema. Het duurt van 12.00 tot 19.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.