Volledig scherm

Open dag Dahliatuin Ruusbroec Zwolle

ZWOLLE - Dahliavereniging Rondom de Peperbus stelt zaterdag 27 augustus haar tuin aan de Ruusbroecstraat in Zwolle open voor publiek.

Geïnteresseerden kunnen deze dag van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje komen nemen. Op het programma staan onder meer een kalebassenmarkt, rondleidingen over de tuin met informatie over de dahlia's, verkoop van dahlia's en de mogelijkheid om dahliaknollen te bestellen. Ook zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar. De vereniging telt momenteel al een groot aantal leden, maar nieuwe leden zijn van harte welkom. Meer informatie over de vereniging is verkrijgbaar op de open dag of via www.dahliazwolle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.