Open dag IVN-bijentuin Nunspeet

NUNSPEET - De IVN-bijentuin in Nunspeet houdt zaterdag 11 juni van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Er worden deze dag diverse spullen verkocht.

Daarnaast staan er activiteiten van de Bijenvereniging op het programma. Zo kunnen bezoekers korfvlechten en is er een foto en filmpresentatie over de bijen. Er wordt ook natuurscrabble gespeeld. Om 11.00 en 14.00 uur wordt er een rondleiding gegeven. De tuin is te vinden in het Belvédèrebos tussen de Eperweg en de Zandenboslaan. De toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.