Volledig scherm

Open huis bij Computersoos Balkbrug

BALKBRUG - Voorafgaand aan het nieuwe cursusseizoen houdt Computersoos Balkbrug op dinsdag 23 augustus van 14.00 tot 16.00 uur open huis.

De computersoos heeft een breed scala aan cursussen, onder meer voor Windows 10, internetbankieren, mobiel bankieren, fotobewerken en de iPad- of tablet. Stap voor stap gaan de deelnemers via het SeniorWeb onder leiding van geduldige vrijwilligers aan de slag met hun tablet of computer en internet. De lessen zijn toegankelijk en betaalbaar en kunnen op maat gegeven worden.

De cursussen starten op 19 september en op 20 september is er vrije inloop bij de Computersoos in de bibliotheek aan de Kruizingastraat. Meer informatie via 0523-656889 of de website.

www.compusoos.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.