Volledig scherm

Open huis bij zorghotel Groot Stokkert in Wapenveld

WAPENVELD - Groot Stokkert in Wapenveld zet dinsdag 5 juli de deuren open voor publiek. Van 10.30 tot 16.30 uur kunnen bezoekers kijken op het vakantiepark met 22 hectare natuur en in de accommodaties.

Het hele terrein is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Groot Stokkert heeft bijvoorbeeld zorghotelstudio's voor een tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname en het zwembad is rolstoeltoegankelijk. Om 11.30, 13.30 en 15.30 uur zijn er rondleiding door medewerkers en er is en informatiemarkt waar bezoekers kennis kunnen maken met de activiteiten die Groot Stokkert biedt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.