Volledig scherm
Aventus in Deventer. Foto Erna Lammers

Open huis MBO Aventus in november

DEVENTER - Leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders zijn woensdag 30 november welkom op de locaties van Aventus in Deventer, Zutphen en Apeldoorn.

De MBO-opleiding houdt Open Huis van 17.00 uur tot 20.00 uur. Docenten en studenten bieden informatie aan over de 200 verschillende beroepsopleidingen en beantwoorden vragen van leerlingen en ouders. Tevens worden de nieuwe opleidingen gepresenteerd. Het is voor het eerst dat Aventus in november een open dag houdt. Hierdoor krijgen de jongeren een extra gelegenheid zich goed voor te bereiden op de keuze voor een vervolgopleiding.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.