Volledig scherm

Open Kapelmiddag in Hulshorst

HULSHORST - Voor het vijfde achtereenvolgende jaar wordt zaterdag 13 augustus de jaarlijkse Open Kapelmiddag gehouden in Hulshorst.

Het thema van dit jaar is 'Quilten en Letterdoeken'. Deze worden tentoongesteld in de kerkzaal. Daarnaast wordt er een film vertoond over de omgeving van Hulshorst, gemaakt door Martin Pap. De middag wordt muzikaal ondersteund door twee organisten van de Hervormde Kapel. De deuren van de Kapel aan de Zandhuisweg 5 zijn van 13.30 tot 16.30 uur geopend. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.