Volledig scherm

Open lesweek bij Muziekschool de Spelerij Elburg

ELBURG - Muziekschool de Spelerij in Elburg houdt van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september een open lesweek.

De hele week is het mogelijk vrijblijvend binnen te lopen bij de muzieklessen. Op deze manier kunnen belangstellenden eerst even kennismaken met de les, voordat er een definitieve keuze gemaakt wordt. Het is mogelijk om kennis te maken met de docenten en informatie te krijgen over de verschillende lessen. Op www.elburg.nl en de Facebookpagina van Muziekschool de Spelerij is het schema te vinden wanneer de docenten aanwezig zijn. Hier kunnen belangstellenden zich tevens direct aanmelden voor het nieuwe cursusjaar en direct meer informatie krijgen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.