Volledig scherm

Open middag Song & Dance Musicalschool Zwolle

ZWOLLE - De Song & Dance Musicalschool in Zwolle viert zaterdag 10 september de start van haar nieuwe musicalseizoen met een open middag.

De feestelijke aftrap van de middag is om 13.00 uur op de locatie aan het Dokterspad 2 in Zwolle. Tijdens de open middag worden er proeflessen gegeven aan kinderen van 7 tot 12 jaar. De kinderen leren hier de eerste danspassen van de musical Aladdin. Geïnteresseerden in musicalworkshops zijn van harte welkom. De open middag eindigt om 15.00 uur. Deelname is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.