Volledig scherm

Openbare lezingen en colleges bij ArtEZ Zwolle tijdens open dag

ZWOLLE - ArtEZ Academie voor Art & Design en ArtEZ Academie voor Theater bieden tijdens de open dag op zaterdag 12 november een boeiend programma met openbare lezingen, colleges en workshops.

Docenten van de Zwolse kunstacademie houden voordrachten over theater, kunst, design en filosofie. De docenten vertellen over hun eigen werk als striptekenaar, schilder, grafisch ontwerper en theaterdocent. De open dag aan de Rhijnvis Feithlaan 50 in Zwolle is van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken. Meer informatie op www.artez.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.