Volledig scherm

Openluchtbad Zwolle zoekt materiaal voor expositie

ZWOLLE - Openluchtbad Zwolle en oliemolen De Passiebloem nemen als monumenten gezamenlijk deel aan de Open Monumentendag op zaterdag 10 september.

Voor de expositie die deze dag bij het zwembad is, zoekt het bestuur oude foto's, diploma's, medailles en andere materialen uit de oude doos die met het Openluchtbad Zwolle te maken hebben. Mensen die materialen beschikbaar willen stellen, kunnen uiterlijk maandag 5 september mailen naar bestuur@openluchtbad-zwolle.nl. Na afloop van de expositie worden de voorwerpen weer teruggegeven aan de eigenaar.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.