Volledig scherm

Openluchtrestaurant in het Worpplantsoen

DEVENTER - Het Worpplantsoen verandert van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli in een openluchtrestaurant.

Het rondreizend foodfestival ‘Eten op Rolletjes’ doet dan Deventer aan als onderdeel van een toer langs acht Nederlandse steden. Bezoekers kunnen nieuwe smaken ontdekken bij één va de keukens op rolletjes. En er is niet alleen eten. Voor kinderen staat de zweefmolen en de knutselbus klaar. Ook kunnen de festivalgangers genieten van theater of de dag dansend op muziek afsluiten.

Toegang is gratis. Openingstijden: vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.