Volledig scherm

Openluchttheater in Kraggenburg

KRAGGENBURG - De Kraggenburger toneelvereniging St. Genesius voert vrijdag 8 en zaterdag 9 juli een voorstelling in de buitenlucht op.

Bij de familie Arink aan de Leemringweg 26 wordt de muziektheatervoorstelling 'Cantecleir' opgevoerd. Dit is een liefdesverhaal voor jong en oud en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De entree bedraagt 4 euro voor de jeugd tot en met 12 jaar. Volwassenen betalen 8 euro. De voorstelling begint om 20.00 uur. Parkeren kan bij HCR van Saaze. Tussen 19.15 en 19.45 is er een pendeldienst voor minder validen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.