Volledig scherm

Opfriscursus voor automobilisten in gemeente Dalfsen

DALFSEN - Automobilisten van 55 jaar en ouder uit de gemeente Dalfsen kunnen in september meedoen aan een opfriscursus rijvaardigheid georganiseerd door VVN afdeling Dalfsen.

Met behulp van een PowerPoint-presentatie krijgen deelnemers informatie over de veranderingen in de verkeersregels en voorlichting over medicijngebruik in combinatie met autorijden. Ook kunnen ze tijdens een rit in de eigen auto deskundig advies over hun rijstijl krijgen en een test over de verkeersregels doen. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. De theorie is op woensdagochtend 21 september van 09.00 uur tot ongeveer 12.00 uur en de praktijk op woensdagochtend of -middag 28 september. Opgeven kan tot en met 10 september bij Gerrit Kok via gerritkok@hetnet.nl of 0612598467.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.