Volledig scherm

Opgave proeflessen Jeugdtheaterschool Hardenberg

HARDENBERG - Het nieuwe seizoen van Jeugdtheaterschool Hardenberg staat weer voor de deur. In september wordt weer gestart met theaterlessen.

Deze lessen zijn bestemd voor alle jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, zingen en dansen en niet bang zijn om op een podium te staan. Het lesjaar bestaat uit 24 wekelijkse lessen van anderhalf uur. De lessen staan onder leiding van ervaren docenten. Het seizoen wordt afgesloten met een voorstelling. Vrijdag 9 september wordt er een proefles gegeven. Opgeven voor de proefles is al mogelijk en kan via www.jeugdtheaterschoolhardenberg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.