Volledig scherm

Opgeven bedevaart Kevelaer 3 september

RAALTE - Belangstellenden die de ééndaagse bedevaart op zaterdag 3 september in Kevelaer willen bijwonen moeten zich vóór 22 augustus opgeven.

De bedevaart van Raalte en omstreken is onder begeleiding van diaken Marc Brinkhuis. De zang wordt verzorgd door het gemengde koor van de Basiliek H. Kruisverheffing uit Raalte. Muziekvereniging St. Caecilia uit Heeten verleend muzikale ondersteuning. Ook mensen met een rolstoel of rollator kunnen mee. Opgave is tevens mogelijk na de viering van zondag 10 juli in ’t Klankbord te Wijhe, Stationsweg 9 of bij de volgende contactpersonen: Johan Lobbert, tel. 0570-541392 j.lobbert@kpnplanet.nl Bertus Kakkenberg, tel. 0570-563328 kakkenbe@xs4all.nl Ans v.d. Berg, tel. 06-33848933 ansvdberg15@hotmail.com

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.