Volledig scherm

Optreden bij theeschenkerij Oldeniel in Hattem

HATTEM - Als de waterstand in de IJssel het mogelijk maakt komen Eef en Sandra optreden bij theeschenkerij Oldeniel op hun terras aan de IJssel.

Eef Mokkink zingt liedjes en begeleidt zichzelf op de gitaar, Sandra Oosterveen leest voor uit haar kinderboek"Kitö de Dijkpoortkat" Dit boek bevat verhalen voor kinderen rond de 6 jaar. Het optreden begint om 14.30 en komen luisteren is gratis. Theeschenkerij Oldeniel vindt u aan de Hattemse kant van de IJssel bij het fiets- en voetveer tussen Zwolle-zuid en Hattem.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.