Volledig scherm
Henny Alfring ontvangt het eerste exemplaar van de feestgids voor Gramsbergen Lichtstad 2016 uit handen van de Oranjevereniging.

Oranjevereniging presenteert programma Gramsbergen Lichtstad

GRAMSBERGEN - De eerste feestgids met daarin het programma van Gramsbergen Lichtstad 2016 is overhandigd aan Henry Alfring van Plus Alfring in Gramsbergen.

Gramsbergen Lichtstad 2016 staat in het teken van Groen en kent een vol en gevarieerd programma voor jong en oud. Er zijn een aantal nieuwe evenementen toegevoegd. Zo is er een internationaal Vliegerfestijn van twee dagen en heeft de dinsdagavond een nieuwe invulling gekregen. Leden van de Oranjevereniging ontvangen de gids begin juli thuis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.