Volledig scherm

Organisatie van Flevolandse schrijfwedstrijd Andries Greiner Prijs verlengt inschrijving

FLEVOLAND - De organisatie van de Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs heeft de inschrijving verlengd.

Amateurschrijvers kunnen tot zondag 9 oktober een verhaal van 1000 tot 5000 woorden insturen met als thema 'Stiekem'. Er zijn twee categorieën: tot 25 jaar en 25 jaar en ouder. De inschrijvingen worden beoordeeld door naamgever en voorzitter Andries Greiner, Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers. De winnaars worden eind november in de bibliotheek in Lelystad bekendgemaakt. Zij ontvangen een oorkonde en een geldbedrag van 1250 euro. Inschrijven kan op www.ivio-andriesgreinerprijs.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.