De Haagse organist Aarnoud de Groen geeft in Gramsbergen een gevarieerd concert.
Volledig scherm
De Haagse organist Aarnoud de Groen geeft in Gramsbergen een gevarieerd concert. © Johan van der Tuin

Organist Aarnoud de Groen geeft orgelconcert in Gramsbergen

GRAMSBERGEN - Organist Aarnoud de Groen geeft dinsdag 14 juni een gevarieerd orgelconcert in de Boomhofkerk aan de Boomhofstraat in Gramsbergen.

De musicus speelt onder meer werken uit de Duitse barok, zoals Bach, en de Franse romantiek. De Groen is bekend als kerk- en concertorganist van de Bethlehemkerk in Den Haag en als vaste begeleider van het Christelijk Residentie Mannenkoor. Het concert van de organist begint om 20.00 uur. Kaarten zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar en verkrijgbaar aan de deur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.