Volledig scherm
Willem Dijkstra heeft een energiestofwisselingsziekte en hij is de naamgever van Team Forza4Willem dat voor de derde keer drie bergen in Italië beklimt voor stichting Energy4All. © Janette Weultjes

Organisten, saxofonist en panfluitiste spelen tijdens concert voor Team Forza4Willem in Emmeloord

EMMELOORD - Organisten André Knevel en Jan Moens, saxofonist Jan Brens en panfluitiste Liselotte Rokyta spelen vrijdag 12 augustus tijdens het zomerconcert van Team Forza4Willem in Emmeloord.

Forza4Willem beklimt in september voor de derde keer drie bergen in Italië voor stichting Energy4All die onderzoek naar energiestofwisselingsziekten financiert. De naamgever, Willem Dijkstra uit Rutten, is een 5-jarige jongen met een energiestofwisselingsziekte wiens ouders in het team zitten. ​Het concert begint om 19.30 uur in de Moriakerk aan Reestdal 25. Toegang is gratis, na afloop is er een collecte voor Forza4Willem.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.