Volledig scherm
Buikdanseres © Karin Barth

Oriëntaalse dansfeest in Havenkwartier

DEVENTER - Kinderen en volwassenen die van dansen en plezier houden kunnen zondag 12 juni terecht in het Huis voor de Amateurkunst aan de Scheepvaartstraat voor een Oriëntaalse dansfeest met diverse workshops.

Aanleiding van het evenement is de eindpresentatie van de leerlingen van Sheila’s Buikdanscentrum. De internationaal bekende buikdanseres Julia Rose geeft om 9.30 en 11.30 uur een workshop waarin ze haar kennis over de dans komt delen. De dag wordt vervolgd met een workshop Fusion Fiesta van Tjarda om 12.30 uur. Tot slot houden de leerlingen om 15.00 uur een show en vertonen de docenten van het centrum hun kunsten. Na afloop kunnen de bezoekers zelf los gaan op de dansvloer. Kosten 5 euro.

Om 19.00 uur staat voor liefhebbers een buffet te wachten bij Cava Andalusië en kan men onder het eten kijken naar een Raqs Sharki show van Julia Rose. Kosten van het buffet zijn 20 euro. Opgeven via 06-21427703 of sheila@sheilabuikdanscentrum.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.