Volledig scherm

Ouderenbond uit Emmeloord houdt reis naar Sonthofen in Duitsland

EMMELOORD - Ouderenbond ANBO uit Emmeloord houdt van maandag 22 augustus tot en met dinsdag 30 augustus een reis naar de gemeente Sonthofen in de Duitse deelstaat Beieren.

Deelnemers aan de reis kunnen onder meer tochten maken naar de Bodensee, Kleinwalsertal en bekende wintersportplaatsen, zoals Oberstdorf en Lech. Een tweepersoonskamer kost 400 euro per persoon, een eenpersoonskamer is 509 euro per persoon. Aanmelden kan bij de familie Mintjes, telefoonnummer 0527-616043. Meer informatie staat op www.anbo.nl/lokaal/noordoostpolder.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.