Volledig scherm
In de Movieskoop in Emmeloord is het concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht te zien. © Agnes van der Horst

Ouderenbonden houden Weense middag in Emmeloord met live-registratie van Rieu-concert

EMMELOORD - Ouderenbonden ANBO, KBO en PCOB houden zondag 24 juli een Weense middag in Emmeloord met een live-registratie van een van de zomeravondconcerten van André Rieu die eerder deze maand op het Vrijthof in Maastricht zijn gehouden.

De middag begint om 14.00 uur met Oostenrijkse hapjes en drankjes en Weense muziek op het Cultuurplein. Rieu, sopranen, tenoren en het Johan Strauss Orkest zijn vanaf 16.00 uur in de Movieskoop aan de Beursstraat in Full-HD te zien. Kosten voor de Weense middag zijn 12,50 euro per persoon. Reserveren is gewenst bij de Movieskoop, telefoonnummer 0527-699868.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.