Volledig scherm

OV Regio IJsselmond houdt Kids Zomerfeest in Dronten en Emmeloord

DRONTEN/EMMELOORD - OV Regio IJsselmond houdt zaterdag 20 augustus een Kids Zomerfeest in Dronten en Emmeloord vanwege de Kids Zomerweken.

Op het Meerpaalplein en De Deel zijn activiteiten, zoals een bussimulator, een springkussen, een kleurwedstrijd en er is een circusschool aanwezig. Vrijwilligers beantwoorden vragen over het openbaar vervoer. Daarnaast is er wat te doen op de buslijnen die in Dronten en Emmeloord en omgeving rijden. Het evenement is van 11.30 tot 15.30 uur. Toegang is gratis. Meer informatie over de activiteiten staat op www.ervaarhetov.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.