Volledig scherm

Overwetering in slotfase langs Schalkhaar

OLST - Overwetering heeft, dankzij een doelpunt in de extra tijd, nog maar één concurrent (Helios) over in de strijd om de titel. Schalkhaar werd met 1-0 verslagen en die ploeg kan zich nu gaan richten op de nacompetitie.

,,Een gelijkspel was terecht geweest'', meende Overwetering-trainer Henk van Norel. ,,De eerste helft was voor hun, de tweede voor ons.''

Ivo Baris (Schalkhaar), vanwege een hamstringblessure aandachtig toeschouwer, complimenteerde de doelman van de thuisploeg. ,,Het was zijn dag'', doelde hij op de reddingen die Sven Hafkamp in de eerste helft had verricht.

Stefan Hekman scoorde in de 93ste minuut 1-0.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.