Volledig scherm

Paardenconcours nieuwe stijl in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Rijvereniging Nieuwleusen houdt haar jaarlijkse Concours Hippique dit jaar eerder in het seizoen dan anders en opgesplitst in twee weekenden.

Op zaterdag 11 juni zijn de dressuurwedstrijden en op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni staan de springrubrieken en de tuigpaarden op het programma. Het is volgens de vereniging 'een concours nieuwe stijl', dat plaatsvindt op het terrein aan de Bosmansweg.

De springwedstrijden zijn onderdeel van de Wolden Cup, een competitie met vijf wedstrijden. Aansluitend aan de wedstrijden is er op 18 juni een feestavond. Meer informatie op de site.

www.hippischnieuwleusen.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.