Volledig scherm

Paddenstoelen zoeken in het bos

WELSUM - Natuurcontact uit Welsum houdt op woensdag 16 november van 14.00 tot 16.00 uur een paddenstoelentocht in een Veluws bos voor kids van de basisschool.

Over twee weken ligt er een mooi laagje blad waar de paddenstoelen erg blij mee zijn. De kinderen leren hoe ze met hulp van een smartphone App de namen van paddenstoelen kan vinden. Niet alle namen van de 4000 paddenstoelen staan beschreven maar de paddenstoelen die de meeste kans lopen gevonden te worden staan er wel in. Wie zin heeft om mee te gaan kan zich opgeven via info@natuurcontact.nl of 06-1080.7822. De locatie wordt een paar dagen van tevoren gemaild. Kosten bedragen 5 euro per kind inclusief drinken. Ouders/begeleiders kunnen meelopen. Meer info: www.natuurcontact.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.