Volledig scherm

Panelen geplaatst bij Kotermeer Dedemsvaart

DEDEMSVAART - Bij het Kotermeer in Dedemsvaart zijn informatiepanelen geplaatst. De panelen zijn ontworpen door leerlingen van de designklas van de voorgezet onderwijsschool De Zeven Linden uit Dedemsvaart.

Het realiseren van de vier panelen werd mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Overijssel. Op de panelen is de omgeving van het Kotermeer te zien met dieren die er voorkomen, is informatie te vinden over het gebied en is aandacht voor de leerlingen die hebben deelgenomen aan het project.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.