Volledig scherm

PannaSutu-veld in wijk Stadshagen Zwolle

ZWOLLE - De Zwolse wijk stadshagen krijgt een PannaSutu-veld. Het voetbalveldje wordt gerealiseerd naast het clubgebouw van CSV'28 aan de Sportlaan 4 in Zwolle.

Het veldje is voorzien van de digitale voetbalmuur genaamd Sutu. De verschillende vakken van deze muur lichten op om aan te geven welk deel geraakt moet worden. Er kunnen verschillende spellen gespeeld worden. In de wijken Dieze-Oost en Holtenbroek is eveneens een Sutu-veld gehuisvest. De opening van het veldje in Stadshagen vindt vrijdag 9 september om 15.30 uur plaats.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.